DAG 3, EN MULEN DAG.

Tyvärr har vi dåliga nyheter till våra läsare i sverige. Sharon valde tyvärr någon annan till lägenheten och det andra rummet visade sig vara en stor bluff då en förvirrad karl öppnade dörren vid moison road och undrade vilka kneppisar vi var som ville hyra hans rum...

Det kändes såklart tråkigt och lite hopplöst ett tag. Lusten försvann för ett ögonblick. Men flexibla som vi är har vi hittat ett nytt vandrarhem väldigt centralt i London, vid Picadilly Circus nästan. Tyvärr måste vi dela rummet med 4 andra främlingar men priset var överkomligt, inklusive frukost!

Tyvärr blev det också mer problem då inte internet wi-fi fungerar på vandrarhemmet och internet är vår nyckel till lägenhetsletandet vilket gav oss ett hinder till.

Vi bestämde oss för att börja om från början med förnyade krafter. The Brittish Library är en GIGANTISK byggnad där vi tillslut fann gratis internet. Nu sitter vi här och på nytt försöker maila och ringa på lägenheter. Inte lätt och så tidskrävande men inte ger vi upp inte! Dock verkar det som om de börjar stänga bibloteket nu, så kanske får vi fortsätta imorgon?

Vandrarhemmet är bokat tills på söndag vilket ger oss en trygghet med sovplatsen. Nu har vi 5 dagar på oss att leta leta leta . . .

Nummer ett är en bostad
Nummer två är jobb

Glömde skriva att jag fått en sängplats högst upp i en vinglig trevåningssäng!!! Gaaa! Tur att man är så trött vid dagens slut så man inte orkar bli orolig... jaja, detta är bara tillfälligt.


Sammanfattningsvis kan man säga att det varit en mulen dag, både bildligt och sinnligt.

Kommentarer
Postat av: Pirjan

Så ska det låta! Efter en mulen dag så kommer det sol!!! Jag vill också vara i Brittish Library!

KRAMKRAM

2011-01-12 @ 20:11:37
Postat av: Bea

Lite svårigheter på vägen kommer att förgylla ert äventyr. Håll ut! Dags att spela Jason-kortet kanske? haha.Tänker på er. Kram.

2011-01-13 @ 10:10:48
Postat av: Pirjan

Hejsvejs! Stina, det gick inte så bra med gymkortet!

Dom kommer att dra 319:- i slutet på månaden. Det var i månads uppsägningstid! Så du kan träna februari ut!!!! Men far hade väl lovat betala om du bara tränär så upp till bildbevis att du tränär på något vis i London!!!!!!!!

2011-01-13 @ 13:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0