Love Never Dies

Tack för alla fina inlägg och påhejningar, jag blir så himla glad varje gång jag ser dem. Ni är bäst!

Igår satt vi och pratade med Eva och hennes pojkvän i typ en timme i vår nya lägenhet. De är verkligen supertrevliga och jag önskar nästan att de vore våra nya roomisar. Eva är hon som haft rummet tidigare, hon ska åka hem med sin pojkvän till Kina för att fira det nya året som är den 3:e februari och sedan resa runt i Kina. Lägenheten känns verkligen så bra och det känns tryggt att på fredag finns det ett alldeles eget krypin där man kan få försvinna iväg till. Fick ett bra tips från dem; vi hade tänkt att åka till Ikea men tydligen är Argyle mycket billigare för att köpa täcken, kuddar och madrass. Så vi tänkte bege oss dit i veckan och köpa det viktigaste. Fast Ikea är ändå ett måste, behöver fylla upp knäckebröds förrådet.

Igårkväll gick vi på musikal och såg Love Never Dies, helt underbar musik. Mitt hår på armarna stod upp minst tre gånger i alla fall. Själva storyn kanske inte var den mest oväntade och det blev på vissa ställen lite komplicerat då de var tvungna att förklara så mycket från den tidigare musikalen. Men musiken och särskilt fantomen var så BRA att tillslut stod håret nästan bara upp så fort han öppnade munnen. Hon som spelade Christin var också jättebra.

 

Vill gå på ännu mer musikaler!! =D

Kraaamkalas
Stina

Kommentarer
Postat av: oliver

Heja vad kul att läsa eran blogg! Pussar och kramar från Thailand

2011-01-16 @ 13:35:43
Postat av: Lina

vad kul att ni har startat en blogg, så vi på hemmaplan kan följa ert äventyr =) Hoppas ni har det bra och att det kommer gå bra med jobbsökandet!



Massa kramar <3

2011-01-16 @ 18:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0