Vi kom, Vi såg, Vi segrade

Underbara vänner och familj, vi har fått ett rum i en lägenhet!!! Det känns så himla bra och vi är så glada. Vi ska åka dit nu snart och skriva kontrakt men vi får inte flytta in förrän på fredag tyvärr. Men den är verkligen superfin, det är ett lugnt fint område som heter East India. Sebbe sa att han tyckte att det såg lite ut som hammarby sjöstad, det är nog inte riktigt lika fint men nästan och det ser nybyggt ut. Det är nära stationen och det finns vatten runtomkring. Det bästa av allt är att vi får ett eget badrum, känns så lyxigt. Vi kommer dela lägenhet med två kinesiska tjejer som jobbar inom finansbranchen och vi får stanna där till sista april om vi så vill.

Vi kommer nog dela upp oss denna vecka som kommer för det blir billigare. Så jag kommer inte skriva så mycket den kommande veckan men Sebbe får hålla er uppdaterade med vad vi sysslar med.

Igår efter att vi kikat på lägenheten gick vi på konsert, Sebbes kände en kille som hade konsert med sin klass på royal academy of music. Det var verkligen suveränt, jag fick verkligen mersmak att kila ned på west end och kika på en musikal på en gång. Jag är nog den enda personen i världen dock som kan gå på konsert och sedan efteråt nynna på en låt som inte ens spelades :P. På kvällen gick vi på bio och såg någon science fiction film i 3D, jag kommer inte ihåg vad den hette. Jag brukar gilla sciene fiction men denna var inte så mycket att hurra för. Fast det var skönt att sitta i en biosalong, koppla bort tankarna, äta popcorn och småfnissa åt vuxna karlar i tajta läderbyxor med neondekorationer.

Sammanfattningsvis måste jag säga att gårdagen var en väldigt lyckad dag och idag är det kontraktskrivning som gäller. Sen ska vi skriva lite CV och så får vi se vad vi hittar på ikväll.


Här är en bild jag hittade på nätet på området som lägenheten ligger i.

Ha det underbart!!
Kraaamkalas
Stina

Kommentarer
Postat av: Bea

Veni, Vidi, Vici... Jag visste väl det. Grattis! Skönt att ni kan nyttja lägenheten så länge ni kommer att behöva det. Mer bilder vill vi se. Lycka till med jobbsökandet. Kram och ta hand om varandra.

2011-01-15 @ 12:14:10
Postat av: Ulf Ljungberg

Hej Sebastian och Stina!

Verkligen grattis den den fina lägenheten ni fått i East India. Utsikten ser ju strålande ut. Här hemma vräker snön ner. Är verkligen avundsjuk på er snöfria och 13-gradiga tillvaro. Har sökt arbete på Gröndalsskolan som ett försök men vi får se när tiden blir mogen.

Lycka till i den stora staden. Ta väl vara på er.

Kram Ulf

2011-01-15 @ 12:33:55
Postat av: Astrid

Woaw, vilken utsikt! Ser helt underbart ut. Ett stort GRATTIS. ;nskar er all lycka till med resten ox[. Kramar i massor

2011-01-15 @ 16:40:36
Postat av: Heidi

Hej Sebbe o Stina!

Ni är fantastiska i att hålla oss där hemma informerade om hur det går för är "i ett främmande land"! Riktiga "pionärer" är "NI 2", med en äventyrslust som man kan bli avundsjuk över, med en glädje och en optimismus som är få förunnade, och med en sådan livsluast som smittar till andra!

"lyfter hatten" för ER!

Kramis, stor kram, många pussar,älskar Er!

Vännen och mammis!

2011-01-15 @ 17:56:47
Postat av: Anne-Marie o Börje

Hej på er Londonbor! Stort grattis till bostad! Tycker att ni har bra flyt och vad jag tror så kommer det att hålla i sig. Det vore ju toppen om ni får jobb i en trevlig bar och lär er göra goda drinkar..... ser fram emot att testa .....?



Kramar till er från Anne-Marie med gubbe

2011-01-15 @ 18:57:36
Postat av: Pernilla

Åhh, ni är toppen! Det är Er ihärdiga vilja, mod och tro på Er själva som gör att ni vågar gå otrampade stigar:) Jag önskar Er all lycka med bostaden, framtida jobb och accenten!



Bamsekramar till Er båda love

Pernilla

2011-01-16 @ 01:21:04
Postat av: Jessica

Hahaha, det låter som om ni såg Tron? ;)

Härliga tider att ni lyckades få ett rum. Eget badrum är ju dessutom verkligen GULD värt.

Vi håller koll på er på jobbet! :)

2011-01-17 @ 22:30:31
URL: http://dearjessies.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0